Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Protest la Ministerul Transporturilor

UPDATE: Aproximativ o sută de sindicalişti Metrorex pichetează, marţi, sediul Ministerului Transporturilor, nemulţumiţi de ”politica de management” şi lipsa investiţiilor. Sindicaliştii reclamă ”probleme din ce în ce mai mari” care pun în pericol siguranţa pasagerilor.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 31.07.2018 - 10:30

Reprezentanţii Unitatea Sindicatul Liber Metrou (USLM) vor desfăşura, de la ora 9:00, un pichet de protest în parcarea Ministerului Transporturilor.

Potrivit unui comunicat al USLM, acţiunea este îndreptată împotriva "politicii de management dusă de ministrul Lucian Şova şi de directorul general Dumitru Şodolescu la nivelul Metrorex".

În luna aprilie, USLM şi Asociaţia Comercianţilor din Metrou au mai organizat un pichet al ministerului, nemulţumirile vizând, alături de contractul dintre Sindomet - companie care gestionează toate spaţiile comerciale din staţiile de metrou - şi Metrorex, statutul personalului feroviar şi bugetul Metrorex.

Contractul dintre comercianţii din metrou şi Sindomet urmează să expire în septembrie şi, potrivit declaraţiilor de la acea dată ale preşedintelui USLM, Ion Rădoi, Ministerul Transporturilor nu este de acord cu prelungirea acestuia.

Comentarii

loading...