Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Probleme tehnice la Sistemul Automat de Taxare al RATB

Sistemul Automat de Taxare (SAT) care asigură încasarea contravalorii călătoriilor în mijloacele de transport ale RATB prezintă unele probleme tehnice pe platforma online şi la validarea plăţii cu portofel electronic, informează Regia Autonomă de Transport Bucureşti.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 11.05.2018 - 13:51

"Specialiştii care administrează SAT lucrează pentru identificarea cauzelor şi remedierea urgentă a situaţiei. RATB a luat măsuri pentru ca angajaţii însărcinaţi cu verificarea titlurilor de călătorie să nu aplice sancţiuni în astfel de cazuri. Regretăm situaţia apărută şi îi informăm pe cei afectaţi de aceste disfuncţionalităţi că pot recupera diferenţa dintre tariful de călătorie şi suma dedusă în mod eronat de sistemul electronic solicitând acest lucru în scris, prin email la [email protected], precum şi prin poştă sau direct la sediul Regiei", se menţionează într-un comunicat al RATB.

Comentarii

loading...