22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSocialEvenimentPoliția rutieră anunță ce restricții de trafic vor fi în București la...

Poliția rutieră anunță ce restricții de trafic vor fi în București la 32 de ani de la evenimentele din decembrie 1989

Poliția Capitalei, prin Brigada rutieră, anunţă că în zilele de 21 şi 22 decembrie vor fi impuse restricții de trafic în Capitală cu ocazia acţiunilor de comemorare a 32 de ani de la evenimentele din decembrie 1989.

Astfel, în 21 decembrie de la ora 10.00 la Cimitirul Eroi Revoluţiei vor avea loc depuneri de coroane şi o ceremonie religioasă/militară.

Pentru buna desfăşurare a acestei activităţi, între orele 8.45 – 11.30 se va restricţiona traficul rutier pe Calea Şerban Vodă, perimetrul cuprins între Şos. Olteniţei şi strada care face legătura între Calea Şerban Vodă şi Şos. Viilor.

Totodată, se va interzice oprirea/staţionarea autovehiculelor în această zonă.

În aceeaşi zi, vor avea loc depuneri de coroane şi ceremonii religioase/militare între orele 11.30 – 12.00 la Troiţa de la Spitalul Colţea, iar de la ora 12.00 în Piaţa Universităţii, conform Ziarul Financiar.

Pentru buna desfăşurare a acestei activităţi, între orele 11.30 – 14.00, se va restricţiona traficul rutier pe Bd. Nicolae Bălcescu, între Piaţa Universităţii şi Str. Batiştei, sensul de deplasare către Piaţa Romană, Bd. Nicolae Bălcescu, banda IV de circulaţie, între Str. Batiştei şi Piaţa Universităţii, sensul de deplasare spre Piaţa Unirii, precum şi Bd. Nicolae Bălcescu, banda I de circulaţie, între Str. Batiştei şi Str. Dem I. Dobrescu, sensul de deplasare către Piaţa Romană.

Poliția rutieră a anunțat restricții pentru comemorarea ce va avea loc pentru evenimentele din decembrie 1989 și în centrul Capitalei

De la ora 13.30, vor avea loc depuneri de coroane la Troiţa de la Salla Dalles, iar între orele 13.40 – 14.00 vor avea loc depuneri de coroane şi un ceremonial militar la Troiţa de la Piaţa Romană.

Astfel, între orele 13.30 – 14.00, se va restricţiona traficul rutier cu intermitenţe în Piaţa Romană pentru asigurarea traversului, pe durata ceremonialului.

În 22 decembrie, vor avea loc activittăţi de comemorare de la ora 9.00 la Monumentul Eroilor Revoluţiei Române. Pentru buna desfăşurare a acestei activităţi, între orele 7.30 – 10.00, se va restricţiona traficul rutier pe Calea Victoriei, în zona Monumentului Eroilor Revoluţiei Române din Piaţa Revoluţiei (banda adiacentă pistei de biciclete de pe Calea Victoriei, segmentul cuprins între Str. Dem. I. Dobrescu şi Biserica Kretzulescu).

De la ora 10.00, acţiunile de comemorare vor avea loc la Sala Radio din Str. G-ral Berthelot. Poliţia inforrmează că între orele 9.30 – 11.00 se va restricţiona traficul rutier pe Str. G-ral Berthelot.

De asemenea, acţiuni similare sunt orrganizate începând cu ora 11.00 la Troiţa din faţa TVR şi începând cu ora 11.30 la Troiţa Paraşutiştilor din curtea TVR. Pentru buna desfăşurare a acestei activităţi, între orele 10.30 – 12.50 se va restricţiona traficul rutier pe Calea Dorobanţilor, segmentul cuprins între Piaţa Charles de Gaulle şi Piaţa Dorobanţi, pe sensul de deplasare către Piaţa
Dorobanţi, precum şi pe Str. Emil Pangratti, tronsonul adiacent sediului TVR.

Brigada Rutieră solicită şoferilor să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Ovidiu Hațegan își pune cenușă în cap după gafa comisă în meciul Dinamo – Poli Iași: „Am greșit, n-am realizat gravitatea impactului”

Arbitrul Ovidiu Hațegan a explicat decizia luată în minutul 29 al partidei Dinamo 1948 – Politehnica Iaşi, disputată duminică, 14 aprilie, pe stadionul din...

Klaus Iohannis participă la reuniunea extraordinară a Consiliului European

Președintele României, Klaus Iohannis, va participa, în perioada 17-18 aprilie 2024, la reuniunea extraordinară a Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles, Regatul...

În această săptămână aflăm finalistele Cupei României. Avancronica celor două partide

În această săptămână sunt programate cele două meciuri din semifinalele Cupei României. Pentru un loc în ultimul act al competiției Corvinul Hunedoara se va...
Ultima oră
Pe aceeași temă