Peste 40 de școli participă la un program de colectare și reciclare a deșeurilor

Un program de responsabilitate socială denumit ASAP cooptează 43 de școli din București într-un program de colectare selectivă și de reciclare a deșeurilor.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

17.12.2020 - 19:21

Un program de responsabilitate socială denumit ASAP (Armata Selectării Atente a Plasticului) cooptează 43 de școli din București într-un program de colectare selectivă și de reciclare a deșeurilor.

ASAP România, Primăria Sectorului 6 al Capitalei și Inspectoratul Școlar al Municipiului București au semnat, miercuri, un acord de parteneriat privind implementarea unui program pilot în cele 43 de școli gimnaziale și licee din Sectorul 6 al capitalei pentru a crea un model funcțional și eficient de infrastructură logistică și umană pentru colectarea selectivă a deșeurilor în vederea reciclării.

Inițiativa vine ca răspuns la petiția națională (care a reunit deja peste 18.000 de semnatari) lansată de ASAP în luna noiembrie 2020 prin care elevii din România solicită autorităților să transforme școlile în unități funcționale de colectare selectivă a deșeurilor.

Comentarii