15.6 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSocialPericol de explozie în Otopeni! A luat foc o conductă de gaze...

Pericol de explozie în Otopeni! A luat foc o conductă de gaze naturale

A fost pericol de explozie în Otopeni și am fost la un pas de o tragedie! Luni seara, a luat foc o conductă de gaze naturale care se află în apropierea unui depozit de materiale de construcții. Pompierii s-au luptat cu flăcările uriașe timp de aproape o oră.

Luni seară, locuitorii din comuna Otopeni au trăit spaima vieții lor. O conductă de gaze naturale a luat foc, existând dintr-un moment în altul pericolul unei explozii uriașe. Incendiul s-a produs în zona unui depozit de materiale de construcții aflat pe strada Avram Iancu, la ieșirea pe șoseaua de centură a Capitalei. În depozit se aflau materiale inflamabile.

A fost pericol de explozie în Otopeni

Zona este foarte tranzitată de mașini mici, dar și camioane sau TIR-uri, iar pericolul a fost cu atât mai mare cu cât incendiul s-a produs la o oră de vârf, când traficul era supraaglomerat. 

În urma unui apel la numărul de urgență 112, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri. Circulația mașinilor în zonă a fost blocată pentru mai multe ore, iar șoferii îndrumați către rute ocolitoare.

De la ce a pornit incendiul

Din primele informații oferite de autoritățile care au ajuns la fața locului, se pare că conducta de gaze naturale din Otopeni s-a fisurat. Prin urmare, a fost nevoie doar de o scânteie ca totul să ia foc. Din fericire, pompierii au intervenit rapid și au prevenit o tragedie. Este incredibil ce ar fi putut să se întâmple dacă acea conductă de gaze naturale ar fi explodat.

După câteva ore, incendiul în zonă a fost lichidat, traficul s-a reluat, iar acum se circulă în condiții normale.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Trei scenarii pentru Europa

Alegerile europarlamentare din iunie 2024 sunt cruciale pentru viitorul Europei. Există cel puțin trei blocuri de partide care se bat pentru câștigarea puterii în...

Rusia anunță că a doborât o dronă la periferia Moscovei

Rusia a anunţat luni că a doborât o dronă la periferia Moscovei şi a impus restricţii de zbor pentru mai puţin de o oră...

STS a intervenit să repare o defecțiune apărută într-o reţea internă de telefonie interurbană din București

Sistemul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a intervenit, luni seară, la o defecţiune apărută la un echipament ce deserveşte o reţea internă de telefonie interurbană...
Ultima oră
Pe aceeași temă