Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: observator.tv

Noi negocieri la Ministerul Sănătății. Sindicatul cere recuperarea sporurilor din domeniul sanitar

Sindicaliştii Sanitas se vor întâlni, miercuri, cu reprezentanţii Ministerului Sănătăţii, pentru a analiza regulamentul de sporuri, informează Mediafax.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 02.05.2018 - 09:35

„Miercuri aşteptăm să se întâmple ceea ce ne aşteptăm de peste un an de zile, să înţeleagă că trebuie eliminat plafonul de 30% şi să reîncerce aducerea unui nou regulament de sporuri, astfel încât spitalele de gradul 1 şi spitalele de urgenţă să beneficieze de sporurile cele mai mari şi de acolo să meargă către spitalele orăşăneşti sau comune”, a declarat preşedintele Federaţiei Sanitas Bucureşti, Viorel Huşanu.

Acesta a precizat că speră că la negocierile de miercuri să fie prezenţi şi reprezentanţii ministerelor Muncii şi Finanţelor, nu doar ai Sănătății.

„Cu Sorina Pintea ne-am tot întâlnit. Eu sper să vină şi cineva de la Ministerul Muncii şi de la Ministerul de Finanţe. Din punctul meu de vedere, Sorina Pintea a înţeles situaţia şi eventual ne susţine, dar dacă în ansamblu, Guvernul nu vrea să rezolve problema, degeaba ne întâlnim doar cu Pintea. (...) Dacă nu se rezolvă situaţia, ne vom menţine calendarul de grevă”, a adăugat Viorel Huşanu.

Comentarii