Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Momentul măririi pensiilor va fi peste câteva săptămâni, anunță ministrul Muncii

Momentul măririi pensiilor "este o chestiune de săptămâni", a anunțat, miercuri, ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

22.07.2020 - 15:29

"Este o chestiune de săptămâni" până ce vor fi majorate pensiile, a anunțat, miercuri, 22 iulie, ministrul Muncii, Violeta Alexandru. 

Potrivit acesteia, Ministerul de Finanțe (condus de Florin Cîțu) este cel care "are obligația" să prezinte datele financiare centralizate la mijlocul anului 2020, iar pe baza acestor rezultate se poate calcula și anunța cu ce procente se pot mări pensiile și alocațiile.

Pentru pensii, procentul de majorare anunțat inițial, la începutul anului 2020, de 40 la sută, în mod cert nu se va putea aplica. Un procent posibil este de 10 - 15 la sută, dar ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a evitat să confirme sau să infirme acest procent. 

Comentarii