Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lia Olguța Vasilescu

Ministrul Lia Olguța Vasilescu vrea să simplifice procedura adopțiilor

Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat, luni, că se lucrează la un proiect legislativ care va simplifica procedura adopțiilor în România.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 09.04.2018 - 23:29

Ministrul Lia Olguţa Vasilescu a declarat la postul România Tv că se lucrează la modificarea Legii adopţiilor, astfel încât procedura de adoptare a unui copil să fie simplificată.

"Avem în plan, în perioada următoare, legea adopţiilor. E un proiect de suflet. Am rude care au încercat să adopte un copil care au văzut cât de greu e. Cunosc mult situaţii în care persoane care au luat în plasament un copil şi au vrut să-l adopte erau nevoite să renunţe la indemnizaţie. Vrem ca această indemnizaţie să se dea până la 18 ani chiar dacă îl adoptă", a precizat ministrul Lia Olguța Vasilescu.

Întrebată dacă va fi simplificată procedura de adopţie, Lia Olguţa Vasilescu a răspuns că "în primul rând acolo umblăm. Sesiunea aceasta parlamentară îl transmitem Parlamentului".

Comentarii