11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSocialMarian Godină comentează incidentul de la magazin: "S-a întâlnit hoțu cu prostu"

Marian Godină comentează incidentul de la magazin: “S-a întâlnit hoțu cu prostu”

Cunoscutul polițist Marian Godină prezintă, dintr-o nouă perspectivă, incidentul de la un hypermarket din Brașov, în care o fată de etnie romă a fost agresată de un agent de pază.

“S-a-ntâlnit hoțu’ cu prostu’”, este titlul postării, de pe internet, a lui Marian Godină.
Postarea lui Marian Godină este însoțită și de un clip video, în care se vede cum o tânără clientă pune, într-un rucsac, câteva obiecte pe care le luase de pe raftul unui hypermarket – obiectele fiind puse în rucsac înainte ca fata să fi plătit aceste produse.

Marian Godină afirmă că fata furase mai întâi dintr-un hypermarket, fără a fi prinsă, după care s-a deplasat într-un alt hypermarket și a încercat să fure și de acolo. Doar că, în acest al doilea caz, fata a fost prinsă de agenții de pază al magazinului. 

În privința conflictului fizic, se pare că fata, prinsă că a furat, a fost prima care l-a lovit pe paznic, după care, într-adevăr, și agentul de pază a lovit-o pe ea.

“O fată intră într-un magazin. Cumpără ceva, dar și fură ceva. Când zic fură, mă refer la ceva profi, cu mod de operare, cu plimbat printre rafturi, pus produse în rucsac, dat târcoale etc. Deci nu e ca și cum i s-ar fi lipit ceva de mâini din greșeală.
Nu e prinsă. Pleacă la alt magazin, aceeași marcă, probabil îi place ei magazinul ăla.
Aici fură din nou, dar de data asta e prinsă.
E condusă în camera de interpelare pentru a aștepta poliția. La un moment dat, fata devine agresivă, îl lovește pe agentul de pază cu palma și se ridică de pe băncuța pe care stătea. Ăsta o prinde de mâini și o împinge înapoi pe bancă, să stea jos. Ea se ridică din nou. El o împinge iar, de data asta ceva mai brutal, dar fără să o lovească. Ea se ridică din nou și îi dă un picior în tibie agentului, la care el răspunde aproape instantaneu cu un picior in piciorul cu care dăduse ea, iar apoi îi dă și o palmă. Proastă reacție, în mod clar nu trebuia să o lovească. Dar nici bătaie cruntă nu a fost și nici bătaie cu bestialitate. Cam asta e povestea. Reală, nu din auzite”, explică, în postarea lui de pe internet, Marian Godină.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ciolacu apare alături de candidata Gabriela Firea și o laudă că “știe administrație”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, o laudă pe Gabriela Firea, care a devenit, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei. "Decizia...

PSD va valida săptămâna viitoare în forurile statutare candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei

PSD va valida candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei în forurile statutare, conform declarațiilor liderului partidului, premierul Marcel Ciolacu, făcute marți. Ciolacu și Firea...

Revolut: Sistemele antifraudă ale băncii digitale au prevenit pierderi evaluate la 475 milioane de lire sterline

Revolut, fintech-ul global cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane de clienți în România, prezintă primul...
Ultima oră
Pe aceeași temă