Oamenii care întârzie mereu nu resimt presiunea de a ajunge la timp

Întârziați mereu? Ce vi se întâmplă din cauza acestui „cusur”!

Oamenii care întârzie mereu nu resimt presiunea de a ajunge la timp, nu sunt stresați de respectarea termenelor limită și sunt, în general, mult mai relaxați și foarte optimiști, scrie publicația Southern Living.

Share

Rl online 0 comentarii

28.04.2018 - 13:13

Aceste lucruri îi ajută să aibă o tensiune mai scăzută, un risc scăzut de a face boli cardiovasculare, risc scăzut de atacuri cerebrale, dar și risc scăzut de a suferi de depresie. Iar toate acestea pot contribui la creșterea speranței de viață.

Studiile în domeniu arată că oamenii care întârzie nu o fac în mod intenționat, ci pur și simplu au o percepție cu totul diferită asupra timpului, estimează, greșit, că au timp suficient. 

 Această perspectivă optimistă asupra timpului poate conduce la o stare de sănătate mai bună și la un risc scăzut de deces.

Potrivit cercetărilor Asociației Americane de Psihologie, oamenii care întârzie sunt mai creativi, nu duc niciodată lipsă de idei și sunt angajați valoroși pentru orice companie, chiar dacă nu ajung la fix la program.

De asemenea, pasiunea pentru o activitate te face să pierzi noțiunea timpului, dar este și calea spre success în domeniul unde activezi.

Comentarii