13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSocialDECESUL: INFORMATII UTILE DESPRE SERVICII FUNERARE

DECESUL: INFORMATII UTILE DESPRE SERVICII FUNERARE

Este o tragedie pentru care niciodata nu suntem pregatiti. Pe langa suferinta provocata de aceasta pierdere, ne mai trezim impovarati si cu o gramada de decizii ce trebuie luate rapid sau demersuri funerare ce necesita a fi efectuate la randu-le intr-un interval de timp limitat. 

Cel mai bun lucru pe care il putem face in asemenea momente este sa apelam la o agentie funerara sau firma de pompe funebre care ofera servicii funerare specializate. Nu numai ca asta ne ofera linistea necesara pentru a incerca sa acceptam pierderea – atat cat putem. Dar majoritatea agentiilor funerare ofera si pachete funerare complete, care se concretizeaza in cele din urma in mai putini bani cheltuiti decat daca am achizitiona fiecare serviciu funerar in parte. 

Tot in ce priveste cheltuielile financiare, ne putem recupera in intregime cheltuielile cu serviciile funerare si de inmormantare prin obtinerea ajutorului financiar pe care Casa de Pensii il ofera in cazul decesului unui pensionar sau al unui membru in familia acestuia. 

 

CUM ALEGEM SERVICII FUNERARE DE CALITATE

Sunt cateva aspecte la care trebuie sa fim atenti cand alegem o firma de pompe funebre sau agentie funerara. Mai ales in Bucuresti, unde multitudinea de firme care isi ofera serviciile la preturi care de care mai atractive transforma alegerea intr-una si mai dificila.

In primul rand, ar trebui sa gasim afisate pe situl web al agentiei datele firmei comerciale care detine situl. De regula, aceste informatii sunt disponibile la pagina de contact a sitului web. Tot pe aceasta pagina ar trebui sa fie prezenta adresa fizica a firmei, eventual si o harta cu indicatii despre cum putem ajunge la sediul firmei.

Un alt aspect bine de luat in calcul se refera la preturile pt. pachete funerare complete. Daca pretul unor astfel de pachete funerare pare “prea bun ca sa fie adevarat”, de multe ori nici nu este real. Ci implica existenta unor costuri ascunse, care nu sunt divulgate initial tocmai pentru atragerea potentialilor clienti cu o oferta de pret irezistibila. Intr-un astfel de caz, este important sa semnati un eventual contract doar daca sunteti sigur ca pachetul funerar ales contine incluse in oferta de pret toate produsele si gama completa de servicii funerare necesare. Asigurati-va ca drepturile dumneavostra in calitate de consumator vor fi respectate.

 

POMPE FUNEBRE FUNERARE 24: ARGUMENTE

Pentru servicii funerare in Bucuresti si Ilfov, o alegere sigura o reprezinta agentia Funerare 24. Pe pagina web a agentiei, accesibila la adresa funerare24.ro, puteti consulta intreaga oferta disponibila de servicii funerare, produse si pachete funerare, inclusiv cele legate de preturi si disponibilitate. Au si oferte limitate pentru pensionari – disponibile in Bucuresti cu talonul de pensie.

Gama de pachete si servicii funerare disponibile in Bucuresti si Ilfov este completa.

Serviciul de transport funerar este disponibil inclusiv la nivel international, in cazul in care decesul a avut loc in alta tara si este necesara repatrierea defunctului. 

Gama de pachete funerare, de la cel mai ieftin la cele premium, acopera toate necesitatile religioase si funerare iar preturile sunt clare si transparent afisate pe site. Echipa Funerare 24 include numai profesionisti calificati si cu experienta. In caz de necesitate, un agent funerar F24 poate ajunge la domiciliu sau oriunde e necesar in cel mai scurt timp posibil, in orice sector in Bucuresti sau oriunde in Ilfov. La orice ora, indiferent daca e zi sau noapte.

Puteti lasa totul in seama agentilor Funerare 24 inca din momentul decesului si pana la organizarea parastasului ce are loc dupa slujba si ceremonia de inmormantare. 

Un alt serviciu de cea mai buna calitate pe care Funerare 24 vi-l pune la dispozitie este consultanta funerara gratuita. Pe intreaga durata a colaborarii. Intotdeauna se afla cineva langa dumneavoastra, nu numai pentru a va raspunde la intrebari si da sfaturi in domeniul funerar, ci si pentru a va oferi tot suportul moral de care aveti nevoie.

Vizitati situl funerare24.ro pentru a vizualiza oferta completa si apelati cu incredere la echipa Funerare 24 in caz de necesitate. 

 

Cele mai citite

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...
Ultima oră
Pe aceeași temă