Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cristian Pomohaci, amenințat că va fi atacat cu ouă de localnicii unei comune din Galați

Răspopitul Cristian Pomohaci a fost scos din programul unui spectacol urmează să aibă loc duminică într-o comună gălăţeană, în urma protestului localnicilor. Prin sat circulau zvonuri potrivit cărora fostul preot urma să fie atacat cu ouă în timpul spectacolului.

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 26.05.2018 - 17:14

Primăria din Tuluceşti organizează în fiecare an un concert de zilele comunei, dar la ediţia din acest an s-a lovit de o problemă neaşteptată. Numeroşi localnici s-au declarat nemulţumiţi de prezenţa pe lista artiştilor a lui Cristian Pomohaci, fostul preot fiind implicat într-un scandal sexual şi în anchete penale.

Discuţiile aprinse au avut loc în special pe Internet, locuitorii comunei solicitându-i primarului să renunţe la cântăreţul controversat. Cu câteva zile înainte de concert, primarul comunei gălăţene a anunţat că Pomohaci a fost înlocuit de pe lista cu cântăreţi.

„Având în vedere reacţia din mediul online faţă de posibila prezenţă a cântăreţului Cristian Pomohaci pe scena de la ediţia din acest an a Festivalului Sărbătoare la Brateş, facem următoarele precizări: toţi artiştii/cântăreţii au fost contractaţi de firma de impresariat, care a făcut o oferta totală către Primărie. Ca administraţie locală, respectăm dorinţa locuitorilor din comună şi am luat decizia de a-l înlocui pe Cristian Pomohaci cu un alt artist, care va fi anunţat în cel mai scurt timp”, a informat primarul comunei Tuluceşti, Petrică Bratu.

Decizia a fost luată în condiţiile în care prin sat circulau zvonuri conform cărora Pomohaci urma să fie atacat cu ouă în timpul spectacolului. Pentru a evita scandalul, primarul a decis să-l înlocuiască pe cântăreţ, iar hotărârea a fost bine primită de locuitorii care nu l-au vrut pe Cristan Pomohaci pe scena de la zilele comunei Tuluceşti.

Păreri împărțite cu privire la Cristian Pomohaci

„Felicitări domnului primar Petrica Bratu pentru că a luat în considerare părerea cetăţenilor comunei Tuluceşti să-l înlocuiască pe Pomohaci, având în vedere în ce scandal a fost pus. Nu este un exemplu bun pentru comuna noastră din punctul meu de vedere”, a spus un localnic, citat de Mediafax.

Înlocuirea lui Pomohaci a stârnit numeroase reacţii, câţiva localnici nefiind de acord cu decizia primarului lor. „Cristian Pomohaci ar trebui privit din punctul de vedere al artistului ...dacă a făcut ceva rău, nu suntem noi cei care să-l judecăm ...judecata este a lui Dumnezeu...aruncaţi piatra dacă sunteţi fără de păcat”, a scris pe Facebook un localnic.

Concertul de la Tuluceşti va avea loc duminică de la ora 17,00, la căminul cultural din localitate, pe lista cu cântăreţi aflându-se Laura Lavric, Alessia şi Vali Vijelie.

Comentarii

loading...