Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto - Libertatea

Cortegiul funerar cu Regele Mihai a plecat spre București

Cortegiul funerar cu sicriul Regelui Mihai a plecat de la Castelul Peleș. Așa cum era prevăzut, la ora 18:00, cortegiul a plecat spre București. Cu lacrimi în ochi și durere în suflet, membrii familiei regale însoțesc cortegiul spre capitală.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 13.12.2017 - 18:17

Cortegiul funerar cu sicriul Regelui Mihai a plecat de la Castelul Peleș! Așa cum era prevăzut, la ora 18, cortegiul a plecat spre București. Cu lacrimi în ochi și durere în suflet, membrii familiei regale însoțesc cortegiul spre capitală.

Cortegiul funerar al Regelui Mihai a ajuns la Sinaia miercuri la prânz, sicriul cu trupul neînsufleţit al regelui fiind aşezat în Holul de Onoare al castelului Peleş.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al regelui Mihai a fost adus în România miercuri, sosind la ora 11 cu o aeronavă militară care a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă, unde a avut loc o slujbă religioasă.

De la aeroport, sicriul cu trupul neînsufleţit al Majestăţii Sale a fost transportat la Castelul Peleș. Miercuri seară, sicriul cu corpul neînsufleţit al Majestăţii Sale va fi depusîn Sala Tronului de la Palatul Regal, unde va rămâne până sâmbătă, ziua în care va avea loc înmormântarea, la noua catedrală Episcopală de la Curtea de Argeş.

Toţi cei care vor dori să depună flori şi să se închine la catafalcul Majestăţii Sale vor putea veni la Sala Tronului de la Palatul Regal miercuri, 13 decembrie, între ora 21.00 şi ora 24.00; joi, 14 decembrie, între ora 08.00 şi ora 22.00 şi vineri, 15 decembrie, între ora 08.00 şi ora 22.00. Intrarea este liberă.

Printr-o hotărâre adoptată săptămâna trecută, Guvernul a stabilit doliu naţional în zilele de 14, 15 şi 16 decembrie, în memoria regelui Mihai.

Comentarii

loading...