Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cod galben de viscol în zona montană din şapte judeţe

Zona montană din şapte judeţe este, duminică, până la ora 18, respectiv 21.00, sub avertizare cod galben de viscol.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 31.12.2017 - 17:24

Avertizarea cod galben a fost emisă pentru judeţele Vrancea, Bacău, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Neamţ şi Suceava.

În zona montană a judeţelor Neamţ şi Suceava, viteza vântului la rafală va ajunge la 90 - 100 de kilometri pe oră, spulberând şi viscolind zăpada. Avertizarea cod galben este în vigoare până la ora 21.

În cazul judeţelor Buzău, Prahova şi Dâmboviţa, atenţionarea este în vigoare până la ora 18.00. Şi aici, în zona montană, viteza vântului la rafală va ajunge la 90 - 100 de kilometri pe oră, în timp ce în judeţele Vrancea şi Bacău, în zona montană, vântul va prezenta intensificări cu viteze ce vor atinge la 70 - 90 de kilometri pe oră, spulberând trecător zăpada.

Comentarii

loading...