Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Centrul pentru Politici Locale trimite voluntari în sprijinul autorităților

Centrul Pentru Politici Locale anunță că va difuza mesajele autorităților, prin intermediul voluntarilor, online, în toate localitățile României.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

23.03.2020 - 12:50

Centrul Pentru Politici Locale (CPPL) anunță că va oferi sprijin autorităților din România pentru o gestionare cât mai bună a crizei coronavirusului.

"La nivel de București, Cluj-Napoca, Sibiu, Alba Iulia și Hunedoara, CPPL vine în sprijinul autorităților care ne solicită, în mod gratuit, cu toată infrastructura necesară pentru a gestiona și canaliza mesajele și nelămuririle cetățenilor. De asemenea, putem populariza mesajele autorităților prin intermediul voluntarilor, online, în toate localitățile țării. Este primordial ca oamenii să înțeleagă importanța recomandărilor impuse", precizează un comunicat transmis de Centrul Pentru Politici Locale.

Comentarii