Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

CEC Bank anunţă măsuri speciale pentru a facilita plata pensiilor

CEC Bank a anunţat luni că ia măsuri speciale în această perioadă pentru a facilita plata pensiilor, astfel că 250 unităţi din mediul urban mic şi rural vor fi operaţionale în perioada 8-14 aprilie, iar clienţii în vârstă de peste 60 de ani vor avea prioritate.

Share

Catinca Giosanu 0 comentarii

Actualizat: 06.04.2020 - 21:47

”Vom asigura un nivel ridicat al disponibilităţii reţelei teritoriale CEC Bank, inclusiv un număr de 250 unităţi din mediul urban mic şi rural care vor fi operaţionale în perioada 8-14 aprilie, astfel încât cei peste 400.000 de clienţi care îşi încasează pensiile prin CEC Bank să poată avea acces la disponibilităţi în numerar”, declară Bogdan Neacşu, preşedinte - director general al CEC Bank.

CEC Bank avea o reţea de 1.024 de unităţi şi 1.222 de ATM-uri la sfârşitul lui 2019.

În plus, în această perioadă, la nivelul întregii reţele de unităţi teritoriale, în intervalul orar 11:00-13:00, clienţii în vârstă de peste 60 de ani vor avea prioritate la realizarea operaţiunilor bancare atât la ghişee, cât şi la ATM-uri, în linie cu prevederile Ordonanţelor Militare.

"CEC Bank va asigura plata rapidă a pensiilor în conturile clienţilor, având în vedere starea de urgenţă şi apropierea sărbătorilor pascale. Banca va demara transferul către conturile clienţilor imediat după încasarea sumelor aferente pensiilor de la Casele Judeţene de Pensii", arată banca.

CEC Bank este unul dintre cei mai importanţi plătitori de pensii la nivel naţional, cu peste 400.000 de astfel de clienţi. Banca este prezentă în 781 de localităţi, din care peste 60% în mediul rural.

"De asemenea, la nivelul unităţilor CEC Bank au fost implementate o serie de măsuri pentru protecţia angajaţilor şi a publicului care includ: igienizarea zilnică a spaţiilor de lucru, distribuirea de materiale sanitare şi materiale de protecţie pentru personalul care lucrează cu publicul şi disponibilitatea dezinfectanţilor de mâini pentru clienţi, la intrarea în orice unitate a băncii. În plus, numărul de persoane prezente simultan în cadrul unei unităţi a fost limitat, astfel încât să păstrăm limita de siguranţă de 1,5 metri", mai arată banca.

Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent peste 2 milioane de clienţi, cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi active de 29,3 miliarde lei, la sfârşitul anului 2018.

Statul român, prin Ministerul Finanţelor Publice, este unicul acţionar al CEC Bank, iar în luna noiembrie 2019, în urma acordului Comisiei Europene, capitalul băncii a fost majorat cu 940 milioane lei.

 

Citește totul despre:

#lazi

Comentarii

loading...