22.9 C
București
marți, 28 iunie 2022
AcasăSocialCe au pățit doi bărbați ce manevrau o armă într-un taxi la...

Ce au pățit doi bărbați ce manevrau o armă într-un taxi la Timișoara

Doi bărbați au fost prinși sâmbătă cu o armă într-un taxi din Timișoara.

Potrivit IPJ Timiș, politiștii au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că, într-un taxi, doi bărbați manevrează o armă.

Cei doi bărbați ce aveau asupra lor o armă într-un taxi din Timișoara vor fi sancționați

Cei doi bărbați, cu vârste de 43 și 53 de ani, au fost identificați și urmează să fie sancționați cu amendă cuprinsă între 2001 și 5000 lei, pentru portul și folosirea armelor neletale în locuri publice, relatează antena3.ro.

De asemenea, polițiștii au confiscat arma.

Surse judiciare susțin că este vorba de o armă de tip airsoft, nesupusă autorizării.

Un incident s-a petrecut în iarna lui 2021, tot la Timișoara, când un taximetrist, oprit la un control, i-a atras atenția unui agent de la Rutieră, surprins fără masca de protecție la serviciu, în repetate rânduri că nu respectă regulile.

A urmat apoi un schimb de replici cu amenințări. Întreaga scenă a fost filmată.

Șoferul de taxi era cunoscut în oraș ca fiind scandalagiu, iar de fiecare dată când prinde ocazia este agresiv cu polițiștii, conform celor de la observatordetimis.ro.

În 2016, un taximetrist din Timișoara a fost legat și amenințat de doi clienți, care apoi au dispărut cu bani și mai multe obiecte electronice.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Rusia amenință din nou NATO cu al treilea război mondial

Orice intruziune în peninsula Crimeea din partea unui stat membru NATO ar putea echivala cu o declaraţie de război la adresa Rusiei, care ar...

Opt ucraineni au fost uciși și alți 21 răniți în apropiere de orașul Lisiceansk

Cel puţin opt civili ucraineni au fost uciși şi alţi 21 au fost răniţi, luni, într-un bombardament al armatei ruse, în timp ce se...

Pectoralii liderilor G7 și moartea cailor verzi

Liderii țărilor din G7, prezenți ieri la castelul Garmisch-Partenkirchen din Bavaria, și-au bătut joc de imaginea de macho a președintelui rus Vladimir Putin.  . „Să...
Ultima oră
Pe aceeași temă