25.7 C
București
vineri, 21 iunie 2024
AcasăSocialCe au pățit doi bărbați ce manevrau o armă într-un taxi la...

Ce au pățit doi bărbați ce manevrau o armă într-un taxi la Timișoara

Doi bărbați au fost prinși sâmbătă cu o armă într-un taxi din Timișoara.

Potrivit IPJ Timiș, politiștii au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că, într-un taxi, doi bărbați manevrează o armă.

Cei doi bărbați ce aveau asupra lor o armă într-un taxi din Timișoara vor fi sancționați

Cei doi bărbați, cu vârste de 43 și 53 de ani, au fost identificați și urmează să fie sancționați cu amendă cuprinsă între 2001 și 5000 lei, pentru portul și folosirea armelor neletale în locuri publice, relatează antena3.ro.

De asemenea, polițiștii au confiscat arma.

Surse judiciare susțin că este vorba de o armă de tip airsoft, nesupusă autorizării.

Un incident s-a petrecut în iarna lui 2021, tot la Timișoara, când un taximetrist, oprit la un control, i-a atras atenția unui agent de la Rutieră, surprins fără masca de protecție la serviciu, în repetate rânduri că nu respectă regulile.

A urmat apoi un schimb de replici cu amenințări. Întreaga scenă a fost filmată.

Șoferul de taxi era cunoscut în oraș ca fiind scandalagiu, iar de fiecare dată când prinde ocazia este agresiv cu polițiștii, conform celor de la observatordetimis.ro.

În 2016, un taximetrist din Timișoara a fost legat și amenințat de doi clienți, care apoi au dispărut cu bani și mai multe obiecte electronice.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Ostilitățile Israel-Hezbollah alimentează temerile de extindere a războiului din Gaza

Israelul și Hezbollah au schimbat focuri de artilerie transfrontaliere, pe măsură ce temerile privind un conflict regional au crescut după ce Israelul a dezvăluit...

Prima întâlnire a grupului de lucru dedicat implementării Strategiei naționale privind dezvoltarea pieței de capital

Astăzi a avut loc, la sediul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), prima întâlnire a grupului de lucru interinstituțional dedicat implementării Strategiei naționale privind dezvoltarea...

Rusia – Ucraina, ziua 849: SUA permit Ucrainei să lovească în interiorul Rusiei cu armele trimise de ele

Ucraina poate folosi arme furnizate de SUA pentru a lovi în interiorul Rusiei, nu doar pe teritoriul rus din apropierea regiunii ucrainene Harkov, forţe...
Ultima oră
Pe aceeași temă