Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Amenzile pentru încălcarea prevederilor ordonanţelor militare pot fi plătite online, pe ghiseul.ro

Amenzile pentru încălcarea prevederilor ordonanţelor militare pot fi plătite şi online, începând de luni, pe ghiseul.ro.

Share

Catinca Giosanu 0 comentarii

06.04.2020 - 20:31

Pentru acest tip de plăţi a fost creat un nou flux, în colaborare cu ANAF, deoarece sumele provenite din amenzile pentru acest tip de contravenţii devin venit integral la bugetul de stat.

Guvernul a informat că, începând din 6 aprilie, plata amenzilor pentru încălcarea prevederilor ordonanţelor militare poate fi făcută şi online, pe ghişeul.ro.

Astfel, plata se poate efectua prin parcurgerea următorilor paşi: accesarea paginii www.ghiseul.ro; selectarea secţiuni "Plăteşte Amenzi Ordonanţe Militare"; completarea formularului online cu datele solicitate; efectuarea plăţii prin completarea datelor cardului în pagina securizată a procesatorului de plăţi.

"Menţionăm că pentru acest tip de plăţi a fost necesară crearea unui nou flux, în colaborare cu ANAF, deoarece sumele provenite din amenzile aplicate pentru acest tip de contravenţii devin venit integral la bugetul de stat", a arătat Guvernul.

Citește totul despre:

#lazi

Comentarii

loading...