Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Un sfert dintre românii infectați cu coronavirus fac parte din rândurile personalului medical

Un sfert dintre românii infectați cu noul coronavirus sunt salariați din Sănătate, rata de infectare în rândul lor fiind de 20 de ori mai mare decât cea a restului cetățenilor

Mihai Diac 0 comentarii

08.04.2020 - 11:45

În data de marți, 07 aprilie 2020, erau confirmați pozitiv SARS-CoV-2 un număr de 1087 salariați din sănătate. 25% din totalul cetățenilor infectați sunt salariați din sănătate.

Procentul salariaților din sănătate infectați (din total salariați) este de 0,543%, adică aproape 20 de ori (19,68) mai mare decât cel al populației generale (0,02%), avertizează un comunicat transmis de Federația "Solidaritatea Sanitară", elaborat pe baza datelor culese de personalul din cadrul Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea”.

Comentarii