Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dr. Alexandru Rafila

Școlile trebuie să înceapă iar şcoala online să fie doar complementară, susține Alexandru Rafila

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, consideră că în România e valabil principiul că școala trebuie să înceapă cu elevii în clase.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

03.09.2020 - 00:09

"Principiul de la care trebuie plecat este că şcolile trebuie să înceapă iar şcoala online trebuie să fie doar complementară modului de desfăşurare clasic al şcolii. Măsurile recomandate sunt trei, cele simple: distanţarea elevilor, utilizarea măştii, nu neapărat a măştii medicale, poate fi vorba şi despre o mască textilă, dar ea trebuie să fie adaptată vârstei copiilor şi măsurile igienice", a declarat Alexandru Rafila, miercuri seară, la postul Digi 24.

Medicul Alexandru Rafila este de părere că noul coronavirus nu pune în pericol copiii.

"Copiii nu sunt în pericol în ceea ce priveşte infecţia cu noul coronavirus. Marea lor majoritate fac forme inaparente sau fac forme foarte uşoare de boală, iar nevoia de a fi tratat în spital pentru un copil şcolar este extrem de redusă, procentul fiind de 0,1% dintre copiii care contractează boala", a precizat, miercuri seară, reprezentantul României la OMS.

Comentarii