Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Victor Costache

Ministrul Victor Costache: În România nu avem pacient cu coronavirus

Ministrul Sănătăţii, dr. Victor Costache, a anunțat, marţi seară, că în România nu există niciun pacient care să fie infectat cu coronavirusul din China.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 18.02.2020 - 23:07

"În România nu avem niciun pacient cu coronavirus, vorbesc despre această tulpină 2019. De la sfârşitul lui decembrie, Guvernul, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Afacerilor Interne colaborează foarte bine şi cu celelalte ministere pentru a preîntâmpina apariţia acestei infecţii pe teritoriul României şi, de asemenea, pentru a pregăti capacitatea de reacţie la nivel naţional în eventualitatea apariţiei primelor cazuri pe teritoriul României", a declarat ministrul Sănătăţii, Victor Costache, la un post de televiziune.

"Dacă la început s-a practicat izolarea voluntară la domiciliu a celor care veneau din zona de risc, acum cei care vin din zona de maxim risc sunt în carantină în imobile bine identificate, sunt urmăriţi şi li se face testarea după un protocol strict", a precizat ministrul Victor Costache.

Ministrul a mai anunțat că România și-a extins capacitatea de diagnostic la clinici din Iaşi, Constanţa, Cluj-Napoca şi Timişoara.

Comentarii

loading...

Ziarul PDF

AD