Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Medicul Alexandru Rafila, pus în dificultate de propria mască anti - Covid

Medicul Alexandru Rafila, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști români în domeniul sanitar, a fost pus în dificultate de masca anti-Covid pe care o purta.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 27.10.2020 - 17:51

Medicul Alexandru Rafila, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști români în domeniul sanitar, a fost pus în dificultate de masca anti-Covid pe care o purta.

Doctorul Alexandru Rafila este candidat pe listele PSD la alegerile parlamentare din decembrie 2020 și este, încă, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății (OMS). În această dublă calitate, medicul Rafila a prezentat, marți, într-o declarație transmisă în direct de la sediul PSD, un program al PSD dedicat combaterii pandemiei.

Chiar în timp ce prezenta, pe un ecran, mai multe slide-uri, medicul Rafila purta mască sanitară.

Încă de la începutul prezentării, medicul avea o voce mai puțin sigură ca de obicei. La un moment dat, medicul a început să vorbească din ce în ce mai slab și mai răgușit, apoi s-a oprit din prezentare și a spus: "Mă scuzați, am o lipsă de aer". Medicul și-a scos masca, a băut apă plată dintr-o sticlă pe care o avea cu el, apoi și-a pus înapoi masca și a continuat prezentarea.

Nu este clar dacă medicul Rafila a reușit sau nu să ducă prezentarea până la final.

Comentarii