Foto: Arhivă

Viorica Dăncilă este pregătită și îl invită la o dezbatere, vineri seară, pe Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă, președinte al PSD și candidat la funcția de președinte al României, îl invită din nou, vineri, la o dezbatere electorală pe contracandidatul ei, Klaus Iohannis.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.11.2019 - 12:38

Candidata Viorica Dăncilă a postat, vineri la prânz, pe contul ei de Facebook, un mesaj în care îl provoacă din nou pe Klaus Iohannis la o dezbatere electorală.

Viorica Dăncilă ar dori ca această dezbatere să aibă loc la Palatul Parlamentului, vineri seară, în condițiile în care, în străinătate, votul deja a început, iar secțiile de vot din România vor funcționa duminică, 24 noiembrie, adică peste două zile.

În postarea ei de pe Facebook, Viorica Dăncilă precizează că este "înfuriată".

"Așa că lansez un apel public. Să îl chemăm pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară, începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului! Echipa mea de campanie deja încearcă să ia legătura cu staff-ul domnului Iohannis pentru a stabili această întâlnire", afirmă Viorica Dăncilă.

În replică, Alina Gorghiu, reprezentanta PNL, a anunțat deja că Klaus Iohannis nu se va prezenta la întâlnirea de vineri seară de la București, pentru că șeful statului și-a planificat, vineri, o vizită electorală la Bacău.

Comentarii