Victor Ponta: Vă garantez că toți parlamentarii Pro România vom vota să dăm jos Guvernul

Victor Ponta, liderul Pro România, a anunțat luni seară că va vota moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului PNL.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 18.08.2020 - 11:58

Prezent la Slobozia pentru lansarea candidaților la alegerile locale din județul Ialomița, Victor Ponta le-a promis membrilor Pro România că partidul său va face tot ce poate pentru a înlătura de la putere echipa condusă de liberalul Ludovic Orban.

„Nu vom fi anexa nimănui, nu suntem remorca nimănui, dacă se pune problema să dăm jos Guvernul Orban vă garantez că eu și toți parlamentarii Pro România vom vota să dăm jos Guvernul Orban. Fără să uităm că Guvernul Orban a fost pus cu voturile PSD. O să-i ajutăm acuma să-l de-a jos. Întotdeauna când va fi ceva bun de făcut pentru România, ne aliem cu oricine, când sunt lucruri rele de făcut nu ne vom alia cu nimeni.”, a spus Victor Ponta.

Liderul Pro România anunțase încă de săptămâna trecută că parlamentarii Pro România, cei mai mulți dintre ei ajunși în Camera Deputaților și Senat de pe listele PSD, vor susține o eventuală moțiune de cenzură.

Comentarii