FOTO: Inquam

Victor Ponta, prins în trecutul de acoperit SIE

Atacurile lui Victor Ponta la adresa fostului său partid, PSD, s-au înmulțit de când fostul director de facto al SIE, Silviu Predoiu, i-a devenit consilier.

Share

Eugen Pătrașcu 0 comentarii

03.05.2019 - 12:13

 Generalul cu patru stele Predoiu și-a făcut firmă de consultanță imediat după ce Klaus Iohannis i-a semnat decretul de pensionare, iar primul client i-a devenit chiar Victor Ponta. Același Victor Ponta despre care Traian Băsescu declara încă din 2014 că este ofițer acoperit al SIE.

"Victor Ponta trebuie să recunoască că în perioada 1997-2001 a fost ofiţer acoperit al SIE, ceea ce explică şi propulsarea lui de la Parchetul de la Judecătoria de sector direct în Parchetul General. Nu este nicio bombă, este o realitate pe care eu sunt gata să o demonstrez!”, a declarat la acea vreme Băsescu.

Ba mai mult, în sferele politice, se cunoaște și numele celui care l-a activat pe Victor Ponta, un anume Faur, dar și numele sub care șeful Pro România a acționat în SIE, căpitanul Prunariu. Ponta nu a zis niciodată aproape nimic despre aceste acuzații, doar o singură dată, încercând să fie ironic, a declarat că, dacă ar fi fost agent acoperit, ar fi obligat să răspundă tot "nu" pentru că legea nu îi permite unui agent să își dezvăluie identitatea.

Comentarii