FOTO: Inquam

Trecutul din SIE al lui Victor Ponta și gogoașa Pro România

Devenit opozant al fostului său partid, Victor Ponta pare a fi sub controlul decizional al unor băieţi și interese.

Share

Eugen Pătrașcu 0 comentarii

Actualizat: 24.04.2019 - 17:10

Aproape peste noapte Ponta s-a ales cu un partid nou-nouț (Pro România) ce este umflat artificial în sondajele electorale.

Și pare că nimeni nu se întreabă de unde, din ce zonă vine succesul politic al lui Ponta. Primul care a atenționat în privința lui Victor Ponta a fost ex-preşedintele Traian Băsescu.

"De Ponta știam chiar de la ofițeri de rang foarte înalt. A fost o discuție informală. Era trecut în rezervă. Mi-a spus ofițerul care l-a recrutat", declara Traian Băsescu în urmă cu un an.

Fostul președinte spunea atunci că are dovezi provenind de la ofițeri de prim rang de la SIE că Victor Ponta, fostul premier al României, a fost ofițer acoperit al SIE, iar în perioada mandatului de la Palatul Victoria era în rezervă. Afirmații asemănătoare a mai făcut Băsescu şi înaintea alegerilor prezidenţiale din 2014.

"Unul dintre candidați trebuie să recunoască că este ofițer acoperit, pentru că altfel, îi va rânji în față fostul șef. Îi va rânji, când va fi preşedinte. Că îi rânjeşte acum, când este prim-ministru, încă mai merge... Victor Ponta trebuie să recunoască că în perioada 1997-2001 a fost ofiţer acoperit al SIE, ceea ce explică şi propulsarea lui de la Parchetul de la Judecătoria de sector direct în Parchetul General. Nu este nicio bombă, este o realitate pe care eu sunt gata să o demonstrez!",spunea atunci Băsescu.

Nu demult, Gabriela Oprea, președintele UNPR, întărea cele afirmate de Băsescu. "Vă spun eu cum au crescut Pro România şi PLUS. Sunt partide de intelligence.", spunea Gabriel Oprea, explicând de ce au crescut atât de repede partidele conduse de Ponta şi de Cioloş.

Altfel spus, serviciile au ieșit la luptă politică pe teren şi și-au confecționat partide. Astfel apar sondaje în care ProRomânia este creditat cu 9%, iar PLUS cu 15%. Și se duc campanii media din care reiese că Dacian Cioloș a fost un premier senzațional, iar Victor Ponta nu a făcut parte niciodată parte din statul paralel.

Prin PR făcut făcut în laboratoarele din cine știe ce subsoluri sau case conspirative.

Comentarii