Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tăriceanu, despre dosarul de la DNA: De de multă vreme am cerut accelerarea procedurii

Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, marţi, că a solicitat de multă vreme colegilor săi să accelereze procedura derulată în cazul dosarului său DNA, astfel încât plenul să poată decide.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.03.2019 - 19:57

"În mod special nu am participat la şedinţele de Birou permanent al Senatului când se discută acest subiect, pentru că sunt parte interesată şi ca să nu se considere că influenţez cumva decizia Biroului permanent. De de multă vreme eu am cerut colegilor mei să accelereze procedura pentru a se aduce în plen dezbaterea şi decizia. În ultimele zile, am aflat că sunt câţiva senatori care au citit, au cerut timp suplimentar pentru analiza dosarului. Biroul permanent a decis aşa cum ştiţi şi pe 2 aprilie să se introducă pe ordinea de zi a plenului", a afirmat Tăriceanu, la Senat.

Luni, Biroul permanent a stabilit pentru 2 aprilie termenul final acordat Comisiei juridice pentru un punct de vedere referitor la cererea DNA în cazul preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Pe 7 noiembrie, Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut Senatului încuviinţarea începerii urmăririi penale pe numele lui Tăriceanu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat luni că solicitarea de urmărire penală în cazul lui Tăriceanu ar trebui să fie votată până la sfârşitul lunii martie.

Vicepreşedintele Senatului Claudiu Manda a afirmat, marţi, că Biroul permanent ar putea adopta, în cazul unei solicitări, un termen mai scurt pentru Comisia juridică pentru formularea unui punct de vedere referitor la cererea DNA care îl vizează pe Tăriceanu.

Comentarii

loading...