Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Tăriceanu: ALDE va continua liberalismul conservator

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că această formațiune va continua să reprezinte liberalismul conservator.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

15.01.2020 - 20:43

"Am fost simplu membru de partid și am fost și președinte al Partidului Național Liberal. Am fost înăuntru, dar și în afara partidului. Am sprijinit, dar am fost și în dezacord cu deciziile partidului. Pentru că eu cred că un liberal e în primul rând un om liber!

În 2014, am continuat proiectul liberal în care cred.

Ambiţia mea şi a colegilor mei a fost aceea de a face ALDE un continuator al liberalismului conservator din România. Eram conştient încă de atunci, la fel ca şi acum, că va necesita multă muncă. Totuşi, am în continuare convingerea că alături de colegii mei din ALDE putem să atingem acest obiectiv", a anunțat Călin Popescu Tăriceanu într-un mesaj postat, miercuri, pe Facebook.

Indirect, Tăriceanu a sugerat că nu se pune problema unei desființări a ALDE sau a unei fuziuni cu PNL: "Mişcarea liberală din România poate fi consolidată în viitor. Azi, liberalismul nu mai e reprezentat doar de un partid. Azi, pe această scenă a apărut și ALDE".

Comentarii

loading...