Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tăriceanu acuză Parchetul că vrea să îl saboteze înainte de alegeri

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a izbucnit după ce a fost citat într-un dosar de abuz în funcție. Acesta a declarat miercuri că citarea sa în calitate de suspect atestă „același stil al Parchetului pe teren politic”.

Share

Rl online 0 comentarii

22.01.2020 - 17:40

 Tăriceanu spune că mutarea este una cu un scop bine definit, acela de a-l bloca pe el și ALDE în campania electorală, deoarece dosarul datează din 2018.

„Ceea ce mi se pare nefiresc este că dosarul a fost deschis în 2018. Suntem în 2020. De ce a stat până în 2020 procurorul și nu mi-a făcut această precizare cu privire la calitatea de suspect. Nu s-a întâmplat nimic din 2018 până în prezent. Are cumva vreo legătură cu campania electorală? Mi se pare o legăturpă evidentă cu campania electorală. E același stil al Parchetului pe terenul polituc, ca să mă blocheze pe mine și partidul pe care îl condu în campania electorală”, a spus Tăriceanu, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Parlament.

Liderul ALDE a subliniat că a primit o citație de la Pachet în care i se comunică faptul că este suspect într-un dosar penal referitor la abuz în funcție.

„Vă spun mai multe după ce mă voi duce la Parchet. Convocarea pe care am primit-o nu spune decât că sunt suspect într-un dosar penal referitor la abuz în funcție. Restul de informații nu le am, decât ce a apărut în spațiul public. În presă a apărut că abuzul în funcție s-ar referi la nepunerea în aplicare a deciziei ANI privind incompatibilitatea unui membru al Senatului. Aici vreau să fac câteva comentarii. Dacă despre asta este vorba, pot spune că am respectat la virgulă prevederile regulamentului Senatului. Președintele Senatului nu este persoana care dispune discreționar de calitatea de membru al unuia sau altuia din membrii Senatului”, a completat Tăriceanu.

 

Citește totul despre:

Comentarii