Subprefectul Daniel Palaghianu este noul președinte USR PLUS Bihor

Subprefectul USR Bihor, Daniel Palaghianu, a câştigat, duminică, funcţia de preşedinte al organizaţiei USR-PLUS Oradea, cu 160 de voturi, în competiţie fiind implicaţi cinci competitori, patru de la USR şi unul de la PLUS.

Share

Ioana Oancea 0 comentarii

21.06.2021 - 20:00

„Mă bucur că un număr atât de mare de colegi s-au mobilizat exemplar şi au participat la aceste alegeri în condiţiile unei minivacanţe de Rusalii, o prezenţă de circa 70% din membrii orădeni, 230 din cei 359. Vin la conducerea filialei cu gânduri de a consolida partidul în municipiul Oradea, de a ne maturiza împreună, să creştem, să propunem proiecte utile şi frumoase pentru concetăţenii noştri. Avem câteva direcţii strategice, dintre care amintesc acum digitalizarea şi proiectele verzi. Am speranţa că la viitoarele alegeri locale vom avea un scor mult mai bun, reuşind să câştigăm aprecierea cetăţenilor şi să intrăm în consiliul local", a declarat luni, pentru Agerpres, preşedintele USR PLUS Oradea, Daniel Palaghianu.

Alegerile pentru şefia USR-PLUS Oradea s-au desfășurat timp de trei zile, de vineri până duminică. 

„Îi felicit pe Dan şi pe ceilalţi colegi din Biroul Local USR PLUS Oradea pentru rezultat. Nu au o misiune uşoară, însă am colaborat cu Dan în ultimii ani şi este un om echilibrat, deschis, concentrat pe obiectiv, este profesionistul de care filiala Oradea avea nevoie şi sunt convins că va construi echipa care va putea dovedi orădenilor că putem să îi reprezentăm, că putem să oferim soluţiile potrivite pentru comunitatea noastră", a declarat preşedintele USR PLUS Bihor, deputatul USR Silviu Dehelean.

Comentarii