Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Senat: Locul de parlamentar deţinut de Verestoy Attila a devenit vacant

Senatorii au aprobat, miercuri, vacantarea postului deținut de către parlamentarul UDMR de Harghita Verestoy Attila, care a încetat din viaţă în luna ianuarie, la vârsta de 63 de ani.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 14.02.2018 - 11:36

"Senatul ia act de încetarea, ca urmare a decesului, a mandatului de senator al domnului Verestoy Attila, începând cu data de 23 ianuarie 2018, şi declară vacant locul de senator în Circumscripţia electorală nr. 21 Harghita", se arată în hotărârea Senatului votată, în plen, cu 88 de voturi ''pentru''.

Antal Lorant este următorul pe lista UDMR care a candidat în decembrie 2016 pentru Senat şi ar putea să îi ia locul lui Verestoy Attila, informează Agerpres.

Comentarii

loading...