Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Școlile să rămână închise până când rata de infectări scade, spune primarul Bucureștiului

Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, susține ideea ca școlile din Capitală să rămână închise și să funcționeze online până când indicele de incidență a noilor cazuri de COVID-19 va ajunge sub nivelul de 3.

Share

Ioana Oancea 0 comentarii

29.10.2020 - 21:33

”Copii sunt transmițători ai acestei boli. Specialiștii în care am încredere au spus acest lucru. Întrucât școlile sunt o sursă de transmitere a bolii, o măsură de siguranță, în condițiile în care suntem și în București, putem să facem și școală online, în condiții acceptabile. Este o măsură pe care eu o susțin cu toată inima. Până când nu vom scădea acel indice sub 3, cum au stabilit specialiștii, eu susțin ca școlile să rămână închise”, a spus Nicușor Dan, la B1 TV.

În ultimele 24 de ore, în Capitală au fost raportate 1129 de cazuri noi de COVID-19, cel mai mare număr de pănă acum. Incidența cazurilor este de 3,69, mai mare decât cea din ziua anterioară.

La nivel național au fost raportate joi 6.481 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore, cu peste 1.000 de infecții mai mult decât cu o zi în urmă.  

Comentarii