Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: arhivă

Raluca Turcan, optimistă înainte de votul de învestitură

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a participat, duminică, la Gala "Femeile liberale premiază excelenţa", ocazie cu care şi-a exprimat încrederea că reconstrucţia României normale va începe de luni, la votul de învestitură a Guvernului Orban din Parlament, potrivit Agerpres.

Share

Redacția Online 0 comentarii

03.11.2019 - 19:46

"Este o onoare ca înaintea unui vot atât de important în Parlamentul României să fiu într-o echipă care îţi insuflă energie pozitivă şi încredere, să fiu alături de preşedintele României, Klaus Iohannis, omul care a menţinut România pe linia dreaptă, pe linia europeană, pe linia celor mulţi şi să vă transmit în acelaşi timp mesajul preşedintelui PNL, domnul Ludovic Orban, care vă asigură de preţuirea, respectul şi susţinerea fiecăruia dintre dumneavoastră. (...) Am încredere că toate gândurile şi reuşitele şi faptele nobile pe care le-am auzit în această seară vor sta la temelia reconstrucţiei României normale începând cu ziua de mâine, la votul de învestitură a Guvernului Orban în Parlamentul României", li s-a adresat Raluca Turcan celor prezenţi, printre care şi preşedintele Klaus Iohannis.

La această gală au fost premiate mai multe femei, printre care preşedintele Organizaţiei de Femei a Partidului Popular European, Doris Pack, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, liberala Daniela Cîmpean, primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, membră a Forumului Democrat al Germanilor din România, preşedintele "Salvaţi Copiii", Gabriela Alexandrescu, preşedintele Asociaţiei Baby Care Sibiu, medicul neonatolog Livia Ognean, Liliana Romaniuc, Lidia Leahu, Doina Cepalis, Anca Mona Mariaş. Singurul bărbat premiat la această gală a fost preşedintele Klaus Iohannis, care a primit Premiul "Victoria normalităţii".

Comentarii