Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PSD îl exclude joi pe Ion Ganea din partid

Pesediștii se întrunesc mâine în Consiliul Politic Național, având pe ordinea de zi propunerea de excludere a lui Ion Ganea.

Share

Ioana Oancea 0 comentarii

28.10.2020 - 19:28

Senatorul Ganea, care face parte din Biroul Permanent al Senatului, nu a mai răspuns la ordinele PSD și a împiedicat conducerea Camerei Superioare să se întrunească pentru a pune pe ordinea de proiectul cu privire la stabilirea datei alegerilor de către Parlament. Dacă acest proiect nu este adoptat în timp util de către Parlament, pesediștii nu mai au nicio șansă, nici măcar de formă, să amâne data alegerilor.

”PSD a convocat deja la ora 12.00 Consiliul Politic Naţional, având pe ordinea de zi propunerea de excludere a domnului Ion Ganea. Noul PSD nu tolerează astfel de comportamente, dar dincolo de acest lucru rămân faptele. Dreapt unită PNL-USR, la comandat lui Iohannis, a blocat una dintre instituţiile fundamentale ale statului în scopuri electorale, aşa cum au blocat toate măsurile pentru sănătate. Sunt dispuşi să omoare democraţia şi să distrugă sănătatea românilor pentru alegeri. Asta au făcut de la început. Boicotul are un singur rezultat – se iese din acel calendar prin care se putea adopta în timp util legea prin care Parlamentul putea amâna data alegerilor. PSD a încercat tot ce este omeneşte posibil, legal vorbind, pentru ca aceste alegeri să aibă loc atunci când situaţia sanitară va fi sub control. Am iniţiat legi, am cerut consultări la Cotroceni, şi chiar un Pact pentru Sănătate. Nu i-a interesat absolut nimic”, a afirmat Ştefan Radu Oprea, într-o conferinţă de presă susţinută miercuri la sediul PSD. 

Ganea, fost securist, a primit o decizie definitivă a Curții de Apel București în martie 2011, care stabilește că el a îngrădit, prin acțiunile sale, drepturi și libertăți fundamentale. 

Comentarii