Felix Stroe

Președintele PSD Constanța: Limbajul lui Ludovic Orban la adresa prim-ministrului este incalificabil

Președintele Organizației Județene PSD Constanța, Felix Stroe, își exprimă solidaritatea față de prim-ministrul Viorica Dancilă, în fața atacurilor lansate de președintele PNL, Ludovic Orban.

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

Actualizat: 22.12.2018 - 20:19

„Un astfel de limbaj incalificabil, promovat pe scena politică de adversarii politici nu fac decât să arunce în derizoriu disputa corectă și opoziția constructivă, singura benefică pentru viitorul țării.
Indiferent cine se află la putere sau în opoziție, asemenea tirade murdare nu își găsesc locul într-o țară civilizată, cu o democrație consolidată în ultimii ani de alternanta la guvernare, cu un parlament funcțional și mai ales în fața unui guvern performant ca cel din momentul de față.
Am speranța că, măcar în al 12-lea ceas, în preajma sfintelor sărbători de iarnă, asemenea ieșiri reprobabile vor fi reprimate. În egală măsură, sper că aceste derapaje vor fi taxate cum se cuvine de oamenii politici dar și de oamenii obișnuiți, responsabili. Imi exprim convingerea că demersurile ferme și corecte ale guvernului Dancila nu pot fi influențate de comportamente deviante, lipsite de bun simț și civilizație ca cel al liderului PNL și celor asemeni lui”.
Reacţia lui Felix Stroe vine în contextul în care liderul PNL Ludovic Orban a spus despre premierul Viorica Dăncilă că este „o tăntică incultă, analfabetă”, după ce Guvernul a adoptat ordonanţat de urgenţă privind măsurile fiscale.

Comentarii