12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăPreședintele PSD Constanța: Limbajul lui Ludovic Orban la adresa prim-ministrului este incalificabil

Președintele PSD Constanța: Limbajul lui Ludovic Orban la adresa prim-ministrului este incalificabil

„Un astfel de limbaj incalificabil, promovat pe scena politică de adversarii politici nu fac decât să arunce în derizoriu disputa corectă și opoziția constructivă, singura benefică pentru viitorul țării.
Indiferent cine se află la putere sau în opoziție, asemenea tirade murdare nu își găsesc locul într-o țară civilizată, cu o democrație consolidată în ultimii ani de alternanta la guvernare, cu un parlament funcțional și mai ales în fața unui guvern performant ca cel din momentul de față.
Am speranța că, măcar în al 12-lea ceas, în preajma sfintelor sărbători de iarnă, asemenea ieșiri reprobabile vor fi reprimate. În egală măsură, sper că aceste derapaje vor fi taxate cum se cuvine de oamenii politici dar și de oamenii obișnuiți, responsabili. Imi exprim convingerea că demersurile ferme și corecte ale guvernului Dancila nu pot fi influențate de comportamente deviante, lipsite de bun simț și civilizație ca cel al liderului PNL și celor asemeni lui”.
Reacţia lui Felix Stroe vine în contextul în care liderul PNL Ludovic Orban a spus despre premierul Viorica Dăncilă că este „o tăntică incultă, analfabetă”, după ce Guvernul a adoptat ordonanţat de urgenţă privind măsurile fiscale.

Cele mai citite

VIDEO. Tensiuni la Paris. Confruntare tensionată între susținătorii Israelului și cei ai Gaza

Tensiunile la cote maxime în fața prestigioasei universități Sciences Po din Paris din cauza războiului din Gaza, în timp ce manifestanți pro-israelieni au venit...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este un joc crucial pentru noi”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, crede că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului, care se va disputa în această seară...
Ultima oră
Pe aceeași temă