10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăPonta, despre moțiunea de cenzură a PNL: ,,S-o sprijine pe doamna Dăncilă''

Ponta, despre moțiunea de cenzură a PNL: ,,S-o sprijine pe doamna Dăncilă”

“Cred că domnul Orban ori face un joc ascuns pe care nu-l înţelegm noi, are vreun blat ceva, ori a vorbit aiurea. De ce să faci moţiune de cenzură, din moment ce Guvernul trebuie să vină să ceară votul pentru restructurare? (…) 45 de zile – timp în care trebuie să vină pentru vot. Dacă au 234 de voturi – nu de la PRO România -, pot să continue. Poate fac o restructurare atât de bună, încât o să ne convingă şi o să-i susţinem. Domnul Orban, din câte ştiu eu, nici nu e parlamentar. Cred că a ieşit cumva, aşa, s-o sprijine pe doamna Dăncilă şi nu înţeleg de ce”, a decalart Victor Ponta, potrivit Agerpres. 

 

Parlamentarii liberali vor depune o moţiune de cenzură, a anunţat, luni, liderul formaţiunii, Ludovic Orban.

“Am luat decizia depunerii unei moţiuni de cenzură, cu atât mai mult cu cât este din ce în ce mai probabilă destrămarea coaliţiei de guvernare şi retragerea unui partid din coaliţia de guvernare. Am decis să demarăm imediat procedurile (…) şi am mandatat liderii grupurilor parlamentare (ale PNL – n.r.) să demareze consultări cu liderii grupurilor parlamentare din Parlament, mai puţin grupurile PSD”, a afirmat Orban la finalul unei şedinţe a conducerii PNL.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă