Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PMP vrea amânarea cu un an a majorărilor salariale

Preşedintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, a declarat că partidul propune amânarea cu un an de zile a majorărilor salariale, motivând că, în prezent, economia are nevoie de soluţii, nu de instabilitate politică.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 29.11.2017 - 17:57

„Am analizat ce se întâmplă, mai ales pe partea de modificări de Cod Fiscal, arătând unele deficienţe pe care, la ora actuală, Guvernul doreşte să le propună, cum ar fi cele cu privire la modificări în Codul Fiscal pe o economie care merge. Economia merge, sunt elemente care arată că nu e neapărat nevoie să scazi de la 16% la 10% partea de taxare. Tocmai de aceea, propunerea noastră va fi de a proroga cu un an toate aceste majorări de salarii, în aşa fel încât economia să intre în 2018 mai sustenabil”, a spus Steriu, după şedinţa Consiliului Executiv Naţional al PMP.

De asemenea, acesta a adăugat că, în perioada următoare, PMP va decide sub ce formă va face propunerea de prorogare a creşterii salariului minim.

Steriu a precizat că, în prezent, economia naţională are nevoie de soluţii şi nu de un blocaj provocat de instabilitatea politică.

Comentarii

loading...