Eugen Tomac a demisionat deja de la șefia PMP. Foto: Facebook

PMP se pregătește de Congres

În urma rezultatului dezastruos de la alegerile parlamentare din acest an, când PMP a ratat pragul de accedere în Parlament, liderii formațiunii au anunțat că urmează un Congres, anul viitor, în zilele de 6 şi 7 martie.

Share

Ioana Oancea 0 comentarii

17.12.2020 - 20:45

Cel mai înalt for al partidului va alege o nouă conducere naţională şi va stabili direcţia politică pe care partidul o va asuma în continuare. Eugen Tomac și-a anunțat deja demisia în urma alegerilor, iar conducerea interimară este asigurată de Marius Pașcan.

„PMP, prin cei peste 2.000 de consilieri locali, peste 70 de consilieri judeţeni şi consilieri generali ai Capitalei şi 49 de primari, continuă activitatea sa în administraţia publică locală şi promovează proiectele anunţate pentru dezvoltarea comunităţilor, fiind al treilea partid la nivel naţional ca număr de aleşi locali", potrivit unui anunț al PMP. Acesta se proclamă un partid autentic de dreapta, ataşat valorilor creştin-democrate, asumărilor conservatoare, tradiţionaliste. „Rămânem loiali şi consecvenţi promovând marile proiecte pentru care am luptat politic în ultimii ani", susține PMP.

Citește totul despre:

#congres #eugen tomac #pmp

Comentarii