15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăPaul Stănescu: Avem puterea de a reveni în topul preferinţelor electoratului

Paul Stănescu: Avem puterea de a reveni în topul preferinţelor electoratului

,,Votul naţional, însă, a fost un semnal de alarmă pe care trebuie să-l luăm foarte atent în seamă şi să ne concentrăm pe un management serios în dezbaterea tuturor temelor naţionale. Avem însă puterea de a reveni în topul preferinţelor electoratului, pentru că PSD este un partid puternic”, a spus Paul Stănescu.

Acesta a spus că, în judeţul Olt, PSD a fost votat, duminică, de 44,85% dintre alegători, situându-se pe locul al doilea în ierarhia internă a organizaţiilor partidului, notează Agerpres.

,,Echipa PSD Olt mulţumeşte tuturor oltenilor pentru mobilizarea exemplară de care au dat dovadă la scrutinul de duminică şi care, în proporţie de 44,85%, au ales să voteze Partidul Social Democrat. Cu o prezenţă semnificativă, câştigând în peste 90% din localităţile judeţului, oltenii au ales să crediteze partidul nostru cu votul de încredere, reuşind astfel să situeze PSD Olt pe locul al doilea în ierarhia internă a organizaţiilor Partidului Social Democrat”, se mai arată în comunicatul transmis de PSD Olt.

Referitor la strategia de campanie, liderul social-democrat a declarat că a fost o campanie corectă, bazată pe fapte si pe discuţii din poartă în poartă cu fiecare alegător.

,,Mulţumesc electoratului oltean pentru încrederea acordată şi în acest tur de scrutin. A fost un vot mult peste media naţională, cu o prezenţă masivă, un vot care ne onorează şi ne demonstrează că stilul de campanie cu care ne-am obişnuit electoratul, o campanie corectă, bazată pe fapte, pe discuţii din poartă în poartă cu fiecare alegător, fără agresivitatea pe care am văzut-o la alţi competitori, este cel care i-a convins şi de această dată pe cei peste 50% dintre alegătorii din Olt, care s-au prezentat la urne, să iasă la vot”, a mai spus Paul Stănescu.

Cele mai citite

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă