Raluca Turcan, către premierul Sorin Grindeanu: Este o ipocrizie să acuzi opoziția că vrea tăieri salariale

Șefa interimară a PNL, Raluca Turcan, i-a transmis premierului Sorin Grindeanu că liberalii vor depune amendamente, dar vor formula și un nou proiect al legii salarizării unitare.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 11.05.2017 - 17:26

Șefa interimară a PNL, Raluca Turcan, i-a transmis premierului Sorin Grindeanu că liberalii vor depune amendamente, dar vor formula și un nou proiect al legii salarizării unitare.

"Văd că domnul Grindeanu are mari probleme în a înțelege ce înseamnă, de fapt, ipocrizia, ori a ajuns în faza ei cronică. Mai rămâne să ne spună că din cauza noastră, a Opoziției, nu se poate concentra el la guvernare, întrucât nu-i este suficientă majoritatea. Cine îl mai poate înțelege pe neînțelesul domn Grindeanu, care nu e în stare să-și coordoneze propriii miniștri și își scuză toate gafele apelând la veșnicul 'probleme de comunicare'. (...)

Domnule Grindeanu, dacă nu stăpâniți sensul cuvintelor în limba română, vă spun eu ce-i aia ipocrizie: să acuzi Opoziția că vrea tăieri salariale, dar de fapt tu să fii cel care le operează, să promiți majorări colosale în campanie, dar acum să o dai la întors, amânând implementarea legii cu trei ani, dincolo de actualul mandat, să ceri critici constructive, dar să le ignori sistematic, făcându-te că plouă nu doar față de Opoziție, dar și față de sindicate, să te dai viteaz la televizor, în cuvinte goale, dar să nu fii în stare să iei vreo decizie majoră decât după ce-i ceri voie lui Dragnea, să produci o bășcălie de lege, care numai a salarizării unitare nu e, dar să o prezinți ca fiind o lege istorică. Să nu o asumi tu, ca Guvern, ci să o arunci ca propunere a parlamentarilor", a scris Turcan, pe Facebook.

Ea a adăugat că PNL va propune amendarea proiectului privind legea salarizării unitare, prin "modificări de fond" care ar necesita, de fapt, rescrierea actului normativ.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...