Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

CORESPONDENȚĂ de la Madrid. Boagiu a ratat postul de vicepreședinte PPE

Liberala Anca Boagiu nu a fost aleasă unul dintre cei 10 vicepreședinți ai Partidului Popular European. La congresul statutar al formațiunii, desfășurat miercuri și joi la Madrid, au intrat în cursă 12 candidați pe cele 10 locuri.

Share

Laurentiu Mihu 0 comentarii

Actualizat: 22.10.2015 - 22:35

Liberala Anca Boagiu nu a fost aleasă unul dintre cei 10 vicepreședinți ai Partidului Popular European. La congresul statutar al formațiunii,  desfășurat miercuri și joi la Madrid, au intrat în cursă 12 candidați pe cele 10 locuri.

Citește și: CORESPONDENȚĂ. Congresul PPE de la Madrid: absența lui Iohannis și agenda "prezidențială" a lui Băsescu

Miercuri și joi, Partidul Popular European și-a ales noua structură de conducere, în cadrul unui congres statutar care se desfășoară la Madrid. Cu această ocazie, actualul președinte al formațiunii, francezul Joseph Daul, a fost reconfirmat în funcție. 

Candidaturile pentru funcțiile de vicepreședinți:

Tobias BILLSTRÖM (Suedia)
Anca BOAGIU (Romania)
Kinga GÁL, FIDESZ (Ungaria)   
Johannes HAHN (Austria)
Jyrki KATAINEN, (Finlanda)
David McALLISTER (Germania)
Dara MURPHY (Irlanda)
Paulo RANGEL (Portugalia)
Jacek SARYUSZ-WOLSKI (Polonia)
Antonio TAJANI (Italia)
Marianne THYSSEN (Belgia)
Corien WORTMANN-KOOL (Olanda)

Știre în curs de actualizare 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...