16 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăPoliticăOrban va plafona prețul la toate echipamentele medicale împotriva Coronavirus

Orban va plafona prețul la toate echipamentele medicale împotriva Coronavirus

Premierul interimar, Ludovic Orban, a transmis joi, în cadrul şedinţei de guvern, că a agreat cu preşedintele Consiliului Concurenţei varianta plafonării pe o perioadă de 3 până la 6 luni a preţului la toate materialele şi echipamentele medicale de protecţie contra coronavirusului COVID-19 care se vând către populaţie.

“Am vorbit cu preşedintele Consiliului Concurenţei – să vă gândiţi dacă este necesar, pentru că am văzut că e o tendinţă de speculă -, putem plafona pe o perioadă de 3 până la 6 luni preţul la toate materialele, echipamentele care se vând către populaţie. (…) Consiliul Concurenţei va susţine”, a declarat Ludovic Orban.

Ministrul interimar al Sănătăţii, întrebat pe acest subiect, a confirmat oportunitatea unei astfel de măsuri. “Consider că este oportun să facem acest lucru, mai ales că unele ţări din jur au luat aceste măsuri”, a spus Victor Costache.

Cele mai citite

Greta Thunberg a fost amendată pentru că a blocat intrarea în Parlamentul suedez

Activista pentru climă Greta Thunberg a fost amendată în Suedia, țara sa natală, pentru că nu a respectat ordinele poliției după ce a blocat...

Instalațiile sanitare – Cum să le alegem pe cele mai calitative în funcție de buget

Un element esențial în amenajarea unei băi este bateria de chiuvetă baie. Cunoscută și sub...

Cea mai mare rețea de clinici de recuperare medicală, Centrokinetic, se extinde în vestul țării

Fondul de investiții de growth AGISTA a sprijinit cel mai mare lanț de recuperare medicală din România, Centrokinetic, în achiziția celei de-a opta clinici...
Ultima oră
Pe aceeași temă