Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Orban: România respectă condițiile pentru Spațiul Schengen și face eforturi pentru Zona Euro

Premierul Ludovic Orban a participat, duminică, la dezbaterea cu tema "Eurovision Contest: A Europe That Protects", din cadrul Conferinţei de Securitate de la Munchen.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

16.02.2020 - 18:06

Premierul Ludovic Orban a prezentat, la Munchen, legitimitatea aspiraţiilor României de fi primită în Spaţiul Schengen și a declarat că România îndeplineşte "de multă vreme" criteriile tehnice cerute pentru această aderare.

"Premierul Orban a evidenţiat, totodată, rolul extrem de important al României în apărarea unui segment semnificativ al frontierei Uniunii Europene. Înaltul oficial român a evocat, de asemenea, eforturile în curs ale autorităţilor de la Bucureşti de îndeplinire a condiţiilor de aderare la Zona Euro", precizează un comunicat de presă transmis, duminică, de Guvernul României.

Comentarii