Orban: Alegerile din decembrie sunt decisive, degeaba vrea PSD să le amâne

Premierul Ludovic Orban a declarat că "degeaba vrea PSD să amâne alegerile", întrucât Guvernul va face tot posibilul pentru ca votul să se desfășoare la data deja stabilită - 6 decembrie.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

20.10.2020 - 17:35

"Degeaba vrea PSD să amâne alegerile. Vom lupta cu toate armele constituţionale şi legale pentru a permite românilor să scape de Parlamentul născut din pixul lui Dragnea, care a generat o majoritate toxică, care a distrus România şi care vrea să distrugă România. Pentru noi, orice zi în plus în care majoritatea PSD rămâne să controleze Parlamentul este o zi în care România este pusă în pericol, este o zi în care această majoritate poate să inventeze noi şi noi reglementări care să dea peste cap România şi care să compromită şansele de dezvoltare ale României pe termen mediu şi lung. Democraţia înseamnă alegeri, democraţia înseamnă puterea cetăţeanului de a decide cine să-l reprezinte", a declarat, marți, premierul Ludovic Orban, la sediul Biroului Electoral Central (BEC).

Potrivit acestuia, "alegerile din 6 decembrie sunt alegeri decisive pentru România".

"PSD nu a murit, PSD nu este încă înfrânt, PSD se zvârcoleşte şi încearcă prin toate mijloacele posibile să ţină România ocupată", a susținut liderul PNL, Ludovic Orban.

Comentarii