Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

OECD ar putea accepta România ca nou membru

Senatorul PNL, Daniel Zamfir, a anunțat luni că a avut o întrevedere cu secretarul general al Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OECD), Angel Gurria, cu care a discutat despre posibilitatea ca România să fie invitată să adere la acest organism internațional.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Actualizat: 12.02.2018 - 13:43

„(...) Am avut o întâlnire cu secretarul general al organizației, cu dl Angel Gurria, în care am discutat posibilitatea ca România să fie invitată să adere la acest organism, la sfârșitul lunii mai al acestui an. Vrea să știți că este al treilea obiectiv al României, după aderarea la NATO și UE.

Acum am avut o discuție și cu președintele Senatului în legătură și cu acest obiectiv. Urmează ca să ia legătura și cu președintele Camerei Deputaților, cu prim ministrul ca să avem un obiectiv major al României, ca la sesiunea din luna mai România să fie invitată să adere la acest organism internațional, în luna mai. Este cel mai important obiectiv al României, după NATO și UE”, a spus senatorul PNL, Daniel Zamfir.

Comentarii

loading...