Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

A ajuns cariera politică a Gabrielei Firea la final?

Nicușor Dan: E ziua de naștere a noului București. Firea: Dimineață vom ști rezultatul

Nicușor Dan, candidatul USR PLUS care s-a poziționat primul, la o diferență considerabilă față de contracandidata sa, Gabriela Firea, conform exit poll-ului CURS-Avangarde, a comentat că rezultatul reprezintă „ziua de naștere a noului București”.

Share

Aceeași temă

Recomandări

Ioana Oancea 0 comentarii

Actualizat: 27.09.2020 - 22:11

„Azi e ziua de naștere a noului București. Am încredere că după numărătoarea voturilor voi fi primarul Capitalei și vă garantez că de la momentul învestirii vom începe construcția noului București. Am încredere că majoritatea colegilor noștri din alianța dreptei vor câștiga primăriile de sector și sunt convins că în Consiliul general și consiliile locale ale sectoarelor o să existe o majoritate a PNL și USR PLUS. (...) Îi rog pe reprezentanții PNL și USR PLUS, să fie vigilenți în această seară, până la finalizarea numărării voturilor. Am câștigat cu multă muncă o campanie foarte grea, bucureștenii ne-au dat încrederea lor și avem responsabilitatea ca voturile pe care bucureștenii ni l-eau dat să se regăsească întocmai în procesele verbale”, a mai spus Nicușor Dan.

Citește și: Exit poll CURS-Avangarde: Nicușor Dan – 47,2% Gabriela Firea – 39%

Vorbind dintr-un birou, Gabriela Firea a avut un live pe Facebook în care spunea că rezultatele alegerilor se vor ști de abia după numărarea oficială a voturilor. În mod normal, candidații așteaptă rezultatele alegerilor la sediile de partid, înconjurați de colegi.

„Cu puțin timp în urmă s-au închis urnele. Acum începe numărătoarea. Tradițional, spre dimineață vom ști exact care este rezultatul real al alegerilor. cel puțin așa s-a întâmplat în București acum 4 ani. Pe la 4-5 dimineața erau numărate circa 80% din voturi, iar spre dimineață, pe la 8-9, deja rezultatul real putea fi anunțat oficial. Prin urmare, orice alte cifre care se anunță în această seară, rezultate ale unor sondaje sau exit-poll-uri, nu au cum să fie cele oficiale. Dar nu înseamnă că vom avea din această seară învinși și învingători”, a subliniat Firea. 

Comentarii