Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nicolae Robu: E inadmisibil că a fost stinsă făclia în Cimitirul Eroilor din cauza facturii la gaz

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a declarat, marţi, că este inadmisibil că a fost stinsă, pentru câteva ore, făclia care arde în Cimitirul Eroilor, pentru că încă nu intrase în conturile E.ON Gaz plata facturii în valoare de 5.600 de lei, potrivit Agerpres.

Share

Andreea Andrei 0 comentarii

Actualizat: 03.09.2019 - 14:15

Primarul Nicolae Robu a spus că va cere lămuriri dacă situaţia este reală şi că va lua măsuri, dacă vina a fost din partea administraţiei locale pe care o conduce.

"Sunt extrem de indignat, la maximum, am insistat şi aseară, când am aflat, să se reaprindă făclia. (...). Era o sumă insignifiantă de plătit, de sub şase mii de lei, pe care îi plăteam instantaneu. Banii au fost plătiţi luni dimineaţa, numai că nu s-a putut da drumul la gaz până astăzi (...), pentru că s-a constatat că nu s-a făcut revizie de doi ani la instalaţia de gaz şi că trebuia plătită acum să se facă, circa 260 de lei. S-a plătit imediat şi s-a dat drumul. Este absolut condamnabil, la maximum, că s-a întâmplat aşa ceva", a afirmat Nicolae Robu, într-o conferinţă de presă, conform sursei menționate. 

Totodată, edilul a precizat că exlude varianta ,,să fie și un joc'' la mijloc. 

"Nu exclud să fie şi un joc, pentru că mi se pare aberant să tai gazul pentru o factură de 5,6 mii de lei. Inevitabil, gestul mi se asociază imaginii personale", a comentat Nicolae Robu. 

Comentarii

loading...