Nici Lia Olguța Vasilescu, nici Paul Stănescu nu vor în locul lui Mihai Tudose

Nici Lia Olguța Vasilescu, nici Paul Stănescu nu vor în locul lui Mihai Tudose

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu, ministru al Muncii, a declarat marţi că nu îşi doreşte să ocupe funcţia de premier. O declarație similară a făcut și Paul Stănescu.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

16.01.2018 - 12:18

"Poate să fie Şerban Nicolae, poate să fie Mihai Fifor, poate să fie una dintre doamne, cu excepţia mea şi a Gabrielei Firea, care ne-am exprimat foarte clar că nu ne dorim această funcţie", a spus Olguţa Vasilescu, înainte de Comitetul Executiv Naţional al partidului. Potrivit acesteia, o variantă pentru conducerea Executivului ar putea fi şi senatorul Ecaterina Andronescu.

Lia Olguţa Vasilescu a precizat că nu doreşte să ocupe funcţia de premier, dar ar putea să deţină în continuare portofoliul de la Muncă. "Eu cred că nu va fi nicio problemă să continui pentru Ministerul Muncii, având în vedere că 25 din cele 100 de măsuri care s-au luat anul acesta (n.r. - 2017) s-au luat pe Ministerul Muncii. Nu este vorba doar de o decizie a mea, este vorba şi de votul colegilor, vom vedea ce se întâmplă mai departe", a afirmat Vasilescu.

La rândul lui, și preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, a declarat că nu îşi doreşte funcţia de premier şi, de asemenea, că se va gândi dacă va rămâne în viitorul Cabinet. "Nu-mi doresc acest lucru şi, dacă nu-mi doresc, nici n-o să se întâmple", a declarat Paul Stănescu înaintea reuniunii CExN al PSD de la sediul central al partidului.

Întrebat dacă îi va cere partidul să fie premier, Stănescu a arătat că este vorba despre o decizie personală. "Deci e o decizie personală", a spus el. El a adăugat că nu știe dacă va rămâne în viitorul Guvern: "Mă gândesc".

Comentarii