22.2 C
Bucureศ™ti
marศ›i, 3 septembrie 2024
AcasฤƒPoliticฤƒMoศ›iunea รฎmpotriva lui Bode a fost amรขnatฤƒ, la cererea ministrului

Moศ›iunea รฎmpotriva lui Bode a fost amรขnatฤƒ, la cererea ministrului

Moศ›iunea รฎmpotriva lui Bode a fost amรขnatฤƒ, la cererea ministrului, deศ™i ea trebuia sฤƒ fie dezbฤƒtutฤƒ รฎn ziua de marศ›i, 11 octombrie 2022.

Ministrul a trimis o scrisoare รฎn care solicita amรขnarea dezbaterii. Ministrul a invocat, รฎn solicitarea lui, faptul cฤƒ marศ›i ศ™i รฎn urmฤƒtoarele cรขteva zile are un program foarte รฎncฤƒrcat. Unul dintre subiectele despre care ministrul spune cฤƒ le are pe agendฤƒ este semnarea contractului pentru o achiziศ›ie de nave multirol, destinate IGSU. Dupฤƒ aceea, ministrul Bode are programatฤƒ o deplasare รฎn Belgia ศ™i Luxemburg, din data de 12 octombrie, pentru activitฤƒลฃi legate de Consiliul UE รฎn formatul Justiลฃie ลŸi Afaceri Interne (JAI).

Ministrul Bode a cerut reprogramarea dezbaterii asupra moศ›iunii pentru sฤƒptฤƒmรขna 17 – 21 octombrie.

Moศ›iunea simplฤƒ รฎmpotriva ministrului de Interne a fost iniศ›iatฤƒ de parlamentarii de la USR ศ™i Forศ›a Dreptei. Moศ›iunea se intituleazฤƒ โ€Siguranศ›ฤƒ ศ™i รฎncredere sau debandatฤƒ ศ™i furt? Ministrul Bode trebuie sฤƒ rฤƒspundฤƒ pentru dezastrul pe care l-a creatโ€. Dupฤƒ cum se ศ™tie, „Siguranศ›ฤƒ ศ™i รฎncredere” este deviza Poliศ›iei Romรขne. Principala acuzaศ›ie formulatฤƒ รฎn moศ›iune รฎmpotriva ministrului de Interne este aprobarea unei achiziศ›ii de autospeciale BMW pentru Poliศ›ia Romรขnฤƒ.

Cu privire la navele destinate IGSU, contractul de cumpฤƒrare a fost semnat marศ›i, 11 octombrie 2022. Este vorba de douฤƒ nave multirol, de stingere a incendiilor ศ™i de cฤƒutare – salvare. Cele douฤƒ vase vor fi construite รฎn Romรขnia de compania olandezฤƒ Damen.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe TwitterFacebook ศ™i Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experienศ›ฤƒ ca jurnalist de peste 20 de ani, atรขt รฎn presa scrisฤƒ cรขt ศ™i online. A รฎnceput sฤƒ lucreze รฎn presฤƒ la ziarul Azi, รฎn anul 1993, รฎn perioada รฎn care era รฎncฤƒ student. Ulterior a lucrat la Adevฤƒrul, Gรขndul ศ™i Green Report. La โ€œRomรขnia liberฤƒโ€, Mihai Diac lucreazฤƒ din anul 2015. รŽn paralel cu activitatea jurnalisticฤƒ, Mihai Diac ศ™i-a completat ศ™i pregฤƒtirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Naศ›ional de Apฤƒrare ศ™i cursul de pregฤƒtire a jurnaliศ™tilor pentru zone de rฤƒzboi. Printre acศ›iunile sale de documentare jurnalisticฤƒ s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman ศ™i al fregatei romรขneศ™ti Regina Maria, precum ศ™i cele din Afganistan, Irak, Transnistria ศ™i Georgia.
Cele mai citite

Senatul a adoptat proiectul de lege privind donarea unui sistem de rachete sol-aer Patriot cฤƒtre terลฃi

Senatul a adoptat, luni, รฎn calitate de primฤƒ camerฤƒ sesizatฤƒ, proiectul de lege al Guvernului privind donarea unui sistem de rachete sol-aer Patriot cฤƒtre...

Rubrica erectoralฤƒ – Academia Catavencu

Partidul Miศ™carea Sexualฤƒ din Romรขnia โ€“ Dom preศ™edinte, Partidul Miศ™carea Sexualฤƒ din Romรขnia vฤƒ va susศ›ine din toate puterile ศ™iโ€ฆ potenศ›ele. โ€“ Mฤƒ bucur sฤƒ...

Senatul a adoptat proiectul de lege privind donarea unui sistem de rachete sol-aer Patriot cฤƒtre terลฃi

Senatul a adoptat, luni, รฎn calitate de primฤƒ camerฤƒ sesizatฤƒ, proiectul de lege al Guvernului privind donarea unui sistem de rachete sol-aer Patriot cฤƒtre...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ