17.6 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăPoliticăMinistrul Educației, Monica Anisie, a fost aleasă președinte la PNL Sector 2

Ministrul Educației, Monica Anisie, a fost aleasă președinte la PNL Sector 2

Monica Anisie a fost aleasă președinte după ce, din iulie 2019, ocupa funcția de preşedinte interimar al acestei filiale a PNL.

La ședința de duminică, în care a fost ales Comitetul de Coordonare al PNL Sector 2, a participat şi liderul PNL, premierul Ludovic Orban.

După ce a fost aleasă președinte al filialei PNL Sector 2, Monica Anisie ar putea candida, din partea PNL, și pentru funcția de primar al Sectorului 2.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă